Byggerengøring

Byggerengøring i Aalborg og omegn

 

Større byggeprojekter eller hverdagens tømrerarbejde kan ofte efterlade en uoverskuelig byggerengøring i dine produktionshaller, som hæmmer eller forhindrer effektive arbejdsgange. Addi’s Service I/S står til din rådighed, og har mange års erfaring med oprydning og rengøring efter diverse byggeprojekter – samt klargøring til den efterfølgende dags arbejde.

 

Med erfaring og professionalisme kommer du længst

En professionel rengøring er afgørende for at sikre de mest optimale forhold for dine medarbejdere i din virksomhed. Er dine byggelokaler rodede, støvede og beskidte, skaber du et dårligt indeklima for dine ansatte, som kan være med til at sænke arbejdsmoralen og produktiviteten, hvilket i værste fald kan lede til helbredsproblemer.

 

Vores mangeårige erfaring inden for rengøringsbranchen gør os i stand til at skabe ekstra værdi for jeres virksomhed igennem en grundig og tillidsfuld rengøring. Vi har igennem årene udviklet omfattende kompetencer inden for effektiv slutrengøring og byggerengøring, der gør at netop jeres rengøring er i sikre hænder hos OS. Vi har med over 30 års rengørings kompetencer arbejdet med et hav af forskellige rengøringsopgaver, og er derfor vant til lidt af hvert inden for både traditionel rengøring og byggerengøring. Med Addi’s Service I/S er du garanteret en gennemgående og professionel rengøring, som opfylder alle jeres krav og efterlader rene og nydelige lokaler.

 

  • Gulvvask
  • Alle flader
  • Bad/køkken flader
  • Indendørs vinduespolering
  • Rengørings kontrol
  • Ind/udflytning
  • og meget mere…
Rengøring Aalborg

Kontakt Addi’s Service for et uforpligtende tilbud

 

Vi er altid åbne for en snak vedrørende dine muligheder for en rengøringsaftale hos ADDI`S SERVICE. Ønsker du et tilbud på din byggerengøringsopgave eller har du spørgsmål til vores kompetencer/arbejdsområder/referencer, bedes du kontakte os via mail eller telefon. Vi vil derefter vende tilbage til dig hurtigst muligt, med et fyldestgørende svar på din henvendelse og eventuelle spørgsmål.

 

Vores rengøringsfirma tilbyder professionel rengøring i Aalborg og omegn, herunder byerne Støvring, Aars, Nibe og Hobro. Vi tilbyder en hurtig løsning, som er skræddersyet efter dine behov og ønsker – tilmed til en meget konkurrencedygtig pris.