CSR Politik i Addi’s Service

CSR poltik for ADDI’s Service

 

Hos ADDI’s Service værner vi om miljøet, vores ansatte og vores kunder. Derfor har vi udarbejdet en CSR politik, der skal være med til at definere os som virksomhed. Samtidig skal den også give vores interessenter et indblik i, hvordan vi som virksomhed arbejder. Den er også fremarbejdet, for at sikrer et godt samarbejde mellem os og vores kunder. Derudover skal den også være med til at sikrer vores medarbejdere de bedst mulige vilkår, når de er ansat hos os.

 

  • Hos ADDI’s Service forsikrer vi, at vi kan tilbyde den bedste service til kunden. Dette mener vi, at vi kan gøre ved at benytte svanemærkede og miljøkorrekte produkter. Dette kan være med til at give et bedre indeklima og undgår astma og allergier, samt sikrer at vi ikke ødelægger naturen.

 

  • Hos ADDI’s Service er noget af det vigtigste for os, vores ansatte. Derfor er det en af vores topprioriteter, at de har det godt. Derfor sørger vi for deres optræning, så vi er sikre på, at de er i gode hænder. Det er også for deres skyld, at benytter svanemærkede og miljøkorrekte produkter. Samtidig er vi tilmeldt en overenskomst, for at sikre sig de bedste vilkår for dem, når de er ansat hos os.

 

  • Hos ADDI’s Service, vægter vi kundens behov højt. Derfor har vi valgt, at det er dem der er i højsædet. Vi har valgt at vores kundeforhold, skal bestå af en fælles forståelse for, hvordan samarbejdet skal forløbe. Der skal være klare linjer og en fælles ansvarsbevidsthed, så vi kan sikre os det bedste samarbejde.

 

Hos ADDI’s Service mener vi, at vi har et fælles ansvar for at vi alle her det godt. Vi løfter med glæde vores del og vil gerne gå den ekstra længde, for at værne om vores fælles værdier. Det gør vi ved at have ordentlige vilkår, for vores miljø, ansatte og kunder.

 

  • Hos ADDI’s Service bestræber vi os på, ikke kun at gøre noget godt for vores kunder. Vi hjælper også der, hvor vi kan. Derfor har vi valgt at få et sponsorbarn igennem Red Barnet. Vi hjælper med til, at Amie kan få en lysere fremtid.

 

  • Vi har også givet en julegave, til julemærkehjemmet i Hobro, for at forsøde tilværelsen for de børn og unge, der har brug for det.

 

Som kunde hos os, hjælper vi dig, med at hjælpe andre. Du er som kunde hos os, med til at støtte disse foretagender, og det er vi rigtig glade for.