Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring og kontor-rengøring i Aalborg og omegn

 

Fleksibilitet og tillid er nøgleordene

Vi tilbyder en helt igennem professionel og fleksibel erhvervsrengøring af dine kontorer og andre lokaler. Vi har mange års erfaring, som blandt andet inkluderer traditionel kontorrengøring, institutionsrengøring, indendørs vinduepolering, støvsugning og gulvvask. Dette kendskab til branchen har betydet, at vi i dag mestrer adskillige rengøringsdiscipliner til perfektion. Vores omfattende rengøringsproces sikrer dig derfor rene lokaler, som både er til gavn for dine medarbejdere, men også får din virksomhed til at fremstå mere professionel og velorganiseret over for kunder og fremtidige jobansøgere.

 

Addi’s Service efterlever altid princippet om fleksibilitet og tillid over for vores kunder. Vi sætter os derfor gerne ned sammen med dig i en konstruktiv dialog, så vi kan fastlægge dine behov og tilpasse din rengøringsløsning, således at du ved hvad, hvor og hvornår der bliver gjort rent på dine kontorer. Vi er med andre ord yderst fleksible, og kan i samarbejde med dig eller din virksomhed, finde frem til den optimale rengøringsmulighed for lige netop dig. Vi sørger altid for at yde vores ypperste igennem en professionel service, da tilliden til din rengøringsleverandør er kernen i vores forretning.

 

  • Butik/Kontorrengøring
  • Kantinerengøring
  • Instution rengøring
  • Gulvvask
  • Indendørs vinduespolering
  • og meget mere…
Diana vasker vinduer

Henvend dig for et uforpligtende tilbud

Rene kontorlokaler er afgørende for hårdtarbejdende og glade medarbejdere. Efter en lang dag på kontoret trænger disse lokaler tit til en grundig rengøring, som medvirker til, at folk kan møde ind dagen efter til skinnende borde og gulve, som skaber trygge og behagelige arbejdsomgivelser for dine ansatte.

 

Ønsker du at høre nærmere om vores services, og hvad vi kan gøre for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os enten på mail eller telefon. Her vil vi sammen kunne lave en aftale for din erhvervsrengøring, som tager udgangspunkt i dit rengøringsbehov og de tidsrum hvor rengøring passer dig bedst. Addi’s Service kører i Aalborg og omegn, og kan servicere kunder i det meste af Nordjylland. Vi håber på, at høre fra dig og glæder os til at varetage rengøringen af dine erhvervslokaler.