Flytterengøring

Flytterengøring i topklasse

Synes du, det virker uoverskueligt at skulle gøre rent inden en flytning? Så er du langt fra den eneste. Langt de fleste skal selv sørge for flytterengøringen, hvis de vil slippe for at skulle betale i dyre domme til en udlejer eller et rengøringsfirma. Dog er der hjælp at hente! Hos Addi’s Service I/S kan du nemlig få hjælp til flytterengøringen, uanset om du har brug for flytterengøring af et privat hjem eller et erhvervslokale eller -bygning.

 

Flytterengøring

Skal du flytte ind eller ud af din bolig? Så er en grundig rengøring som regel en nødvendighed. Måske er rengøring ikke din stærke side, eller måske synes det uoverskueligt – uanset hvad kan Addi’s Service klare opgaven for dig. Vi tilbyder både indflytterrengøring og udflytterengøring til private- og erhvervskunder. Hvis du skal flytte ud af din lejlighed, dit hus, dit erhvervslokale eller noget helt fjerde, kan vi altså hjælpe dig med at ordne det beskidte rengøringsarbejde, ligesom vi kan hjælpe med rengøringen, inden du skal flytte ind et nyt sted. Rengøringen tager altid udgangspunkt i dine behov, og den bliver udført til yderst konkurrencedygtige priser.

Flytterengøringen tilbydes i Nordjylland – herunder Aalborg, Støvring, Aars, Nibe, Hobro – eller lige dér hvor du bor.

 

Kvaliteten er i højsædet

Med Addi’s Services 30 års erfaring indenfor service- og rengøringsbranchen er du sikret en topprofessionel rengøringsoplevelse. I rengøringen bliver der lagt stor vægt på kvalitet – Addi’s service er et kvalitetsbevidst rengøringsfirma, der altid leverer kvalitetsarbejde. Det betyder blandt andet, at rengøringen altid er grundig og fleksibel, ligesom rengøringen altid vil blive tilpasset dine behov. Kvalitetsbevidstheden betyder ligeledes, at rengøringen er miljørigtig – rengøringsprodukterne er således ikke miljøskadelige på nogen måde. Vi tager udgangspunkt i rengøringsprodukter, der er svanemærkede, for både at beskytte dig og miljøet – de miljørigtige produkter er nemlig ikke kun gode for miljøet, de er også gode for indeklimaet. Rengøring med miljørigtige produkter mindsker derfor risikoen for blandt andet hovedpine.

 

Konkurrencedygtige priser

Priserne på vores rengøring er meget konkurrencedygtige. Du kan altså få en meget grundig rengøring med kvalitets- og miljørigtige produkter for forholdsvist billige penge. Rengøringen bliver, som før nævnt, altid tilpasset til dine behov, hvorfor priserne kan variere. Dog ligger priserne fra 299 kr. pr. time – alt afhængig af opgavens omfang, inklusiv moms, rengøringsmaterialer og kørsel. Hvis du har brug for flere timer, kan du blive fast kunde, hvorved du kan spare penge på de i forvejen skarpe priser. Du kan nemlig som noget ekstraordinært købe klippekort – og derved altså opnå store besparelser. Du kan eksempelvis købe et klippekort på 8, 14 eller 20 timers rengøring – for disse klippekort vil timeprisen være henholdsvis 259 kr., 254 kr. og 249 kr.

 

Med flytterengøring fra Addi’s Service er du altså sikret en grundig rengøring fra et fagligt stærkt rengøringsfirma, der bliver tilpasset efter dine behov. Selvom du ikke klarer rengøringen selv, bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten, hvorfor du er sikret et godt resultat. Kort sagt: Slip for det beskidte arbejde – Lad Addi’s Service klare flytterengøringen for dig!

Diana-bang-lazzarotto
Rengøring

  • Rengøring af ind og udflytninger
  • Rengøring af lejligheder
  • Rengøring af hus
  • Rengøring af nybyggeri
  • Rengøring af renovering