Om os

Om os i ADDI’S Service

 

ADDI’S Service er et rengøringsvirksomhed, der sætter pris på et godt samarbejde. Vi bestræber os på et samarbejde, der bygger på tillid og god arbejdsskik. Vi tilpasser os jeres behov, så i har mindre at bekymre jer om.

 

ADDI’S Service startede op i 2016, efter mange år i rengøringsbranchen. Ideen bag ADDI’S Service er, at vi skal være anderledes end vores konkurrenter. Adele startede op, efter mange år i branchen. Hun har mange års erfaring inden for rengøringsbranchen og som lønmodtager. Mottoet hos ADDI’S Service er, at man ikke arbejder for dem, men med dem.

 

Der er ikke nogen der er hævet over andre. Vi er en solidarisk virksomhed, der sætter vores ansatte højt og mener, at de er med til at opbygge vores succes.

 

Adele startede ADDI’S Service efter mange både gode og dårlige oplevelser, i rengøringsbranchen. Det var de dårlige oplevelser, der gjorde at Adele i 2016 tog springet som selvstændig. Hun startede selv op, og har nu skubbet virksomheden så meget fremad, at de er oppe på ni ansatte.

 

De brænder alle for, at ADDI’S Service skal fortsætte den flotte udvikling og bevæge sig fremad, så andre kan prøve den gode service.

 

Så hvem er vi? Vi er et professionelt nordjysk rengøringsfirma, der håndterer erhvervsrengøring. Vi arbejder målrettet med hver enkelt kunde og tilpasser rengøringsopgaverne til ethvert behov.