Privatrengøring

Privatrengøring i Aalborg og omegn

 

Har du privatrengøring meget travlt i hverdagen med job eller fritidsaktiviteter og har du tit besvær med at klare alle rengøringspligterne derhjemme? Addi’s Service Rengøring kan hjælpe dig din privatrengøring, hvilket sparer dig for en masse tid, som du i stedet kan bruge på de ting du holder af.

 

Attraktiv service:

Vi tilbyder en række rengøringsservices heriblandt indendørs vinduepolering, aftørring af flader, herunder borde og gulve, støvsugning, gulvvask og rengøring af badeværelser. Privatrengøring udføres bla. i Aalborg, Støvring, Hobro, Nibe og Aars. Er din by ikke nævnt, så tøv ikke med at kontakte os alligevel. Vi har et stort kendskab til de fleste rengøringsopgaver, hvilket gør os i stand til at løse selv de mest omfattende arbejdsopgaver inden for rengøring. Vi kan af den grund også være behjælpelige med en gennemgribende hovedrengøring samt en grundig fraflytningsrengøring af din lejlighed eller bolig.

 

Kvalitet:

Kvaliteten af rengøringen er det vigtigste for os, men vores priser er ikke desto mindre konkurrencedygtige. Priserne på en rengøring vil dog være afhængige af opgavens omfang og karakter, hvorfor du bedes kontakte os med en beskrivelse af rengøringsopgaven du ønsker løst. Herefter vil vi kunne vurdere det antal arbejdstimer der kræves, for at opgaven kan blive løst på tilfredsstillende vis.

 

Standardrengøring i private hjem:
Køkken, Bad, flader og gulve.

En standardrengøring består af:
Køkkenet, vask af alt udvendigt, ovn, køleskab og enhætte, og alle flader. Badeværelset, vaske spejl, håndvaske, bruseniche og toilet.
Alle flader bliver støvet af.
Alle gulve bliver støvsuget, samt alle glatte gulve bliver vasket.

Derudover kan der selvfølgelig også laves sær aftaler, hvis der er behov for det!

Prisen på privat rengøring er fra 309 kr. inkl. moms. pr. arbejdstime.

Se vores priser her…

 

  • Støvsugning
  • Gulvvask
  • Alle flader
  • Bad/køkken flader
  • Indendørs vinduespolering
  • Rengørings kontrol
  • Ind/udflytning
  • og meget mere…

Gode priser

Vi kører med en meget favorabel pris til vores faste kunder, så du altid er sikret en kvalitetsløsning til en overkommelig pris. Vores priser er desuden altid inkl. rengøringsmaterialer, klude og kørsel, således at du undgår skjulte omkostninger og altid kan være sikker på din endelige pris. Husk at du ved privatrengøring har en mulighed for et skattefradrag igennem servicefradraget.

 

Tillid

Når du skal vælge et rengøringsfirma til dit eget hjem er det vigtigt, at du har tillid til det pågældende rengøringspersonale. For mange kan tanken om at have fremmede mennesker gående rundt derhjemme være ubehagelig og skabe utryghed, men hos Addi’s Service I/S er dit hjem i trygge hænder. Vores personale er veluddannet og håndterer alle rengøringsopgaver med den ypperst professionalisme og fortrolighed.

Adele rengøre køkken